Dørtelefonanlæg

Føler du dig mere tryg, når du kan høre, hvem der står uden for døren, inden du lukker op?

Hvis det er tilfældet, vil det sandsynligvis glæde dig at få installeret et dørtelefonanlæg.

Kontakt Profil Låse ApS nu, hvis du gerne vil høre mere om dørtelefonanlæg og de løsninger, der findes i markedet, som bedst møder dine behov og ønsker.

VPES

VPES dørstationen er en flot og elegant løsning med et stilrent design,der giver den besøgende et hurtigt og overskueligt overblik over opgangens beboere og samtidig giver øget sikkerhed for beboerne.

Dørstationens stærke aluminiumsprofil har et slankt ydre samt enkle og baggrundsbelyste navneskilte, der er nemme at skifte.

VPAK


VPAK dørstationen er en smal og slank model, der med en dybde på kun 16 mm og 19 mm ved kameraet smyger sig ind til husmuren. VPAK er tilmed så smal, at den kan passes ind, hvor der ikke er plads til andre dørstationer.

Serie 410

Serie 410 dørstationen fra Scantron kan tilpasses et hvert behov og er derudover brugervenlig, stilren og enkel. Dørstationen er udført i slidstærkt rustfrit stål, som kan vandalsikres ved hjælp af en lexanplade, der sikrer mod hårdhændet og ukontrollerbar brug såsom slag, stik, ridser mm.

Serie 510

Serie 510 dørstatione fra Scantron er en tidsløs klassiker i et eksklusivt design, som kan tilpasses dine behov og ønsker. Dørstationen er tilgængelig i enten messing eller titan-messing, hvor førstnævnte er at foretrække, hvis dørstationen skal ”ældes” i takt med bygningen. Serie 510 er derudover udført i et slidstærkt materiale af høj kvalitet, som sikrer mod vandalisme.

Hustelefoner

Slim50T


Slim50T hustelefon
 er den perfekte løsning til alle, som ønsker videodørtelefoni til en overkommelig pris. Hustelefonen er udført i et kompakt design og bygget med fokus på brugervenlighed.

Stilux

Stilux hustelefon er håndfri og fyldt med den nyeste teknologi, som forfiner lydkvaliteten. Stilux hustelefonen udført i et enkelt design, som er skabt til moderne skandinavisk arkitektur og design.  
Stilux hustelefonen er enkel og kompakt uden telefonrør. Med sin tynde profil og enkle form falder Stilux diskret ind i sine omgivelser.